Ирина Карамушкина: "Кыргыздар толтура бала тууп алып, анан башыңар жакырчылыктан чыкпайсыңар!"
ШКУга мүчө-мамлекеттердин башчыларынын жыйынына катышуу үчүн келген ШКУга мүчө-мамлекеттердин башчылары «Ала-Арча» Мамлекеттик резиденциясына келишти
Дастан Жумабеков, Жогорку Кеңештин тɵрагасы: «Матраимовдун тоюна сиздин убагыңызда жаныңыздагы эң жакын адамыңыз, кеңешчиңиз ошол тойдо жүргɵн»
Алтынбек Сулайманов, «Бир Бол» фракциясынын лидери: «Экс-президент жɵн жаталбай, мамлекетти дүрбɵлɵңгɵ салып, 3-революция кылганга аракет кылып жатат»
Талант Мамытов, Жогорку Кеңештин депутаты: «Атамбаевдин коррпуциялык иштеринин зыяны мамлекетке 111 миллион долларлык зыянды түздү, буга 111 мектеп курсак болмок»
Экс-ажо тузакка ɵзү түшкɵнү калдыбы?
Депутат Төрөбай Зулпукаров көпүрө көйгөйүн жеке булактары аркылуу чечип, курулуш иши башталды
Экс-глава ГКНБ Идрис Кадыркуов: Слова Алмазбека Атамбаева можно расценивать как дестабилизирующий фактор
Клара Сооронкулов, коомдук ишмер: «Атамбаев сынга алса да, конструктивдүү сын айтышы зарыл, бирок президенттин беделине шек келтирбеши керек»
Президент Сооронбай Жээнбеков Валентина Шевченкону UFC чемпиону наамын коргоп калышы менен куттуктады
Сапар Исаков. Проект TBEA как детище второго воровского лица государства…
Расул Үмбөталиев, эксперт: “Шамиль Атаханов, Аида Саляновалар Азиз Батукаевди чыгарууда чоӊ катачылыкка жол беришкен”
Издөө
» » Шамиль Атаханов думал, что заключение под стражу – это путевка на курорт?

Шамиль Атаханов думал, что заключение под стражу – это путевка на курорт?

24 май 2019, 09:13    bishkek
Бывший вице-премьер Шамиль Атаханов, принимавший активное участие в освобождении кримавторитета Азиза Батукаева, отправившие его на самолете своего сына, теперь выражает недовольство своим заключением под стражу и выразил свое недовольство по условиям содержания, а также сообщил, что он болеет.

Он также заявил, что были нарушены его права. Ну, конечно, условия в ИВС - это не условия пятизвездочного отеля. Однако, не секрет, что в камере у Батукаева был евроремонт и все условия, и этого никто не скрывал. Или Шамиль Атаханов, посещавший Азиза Батукаева в тюрьме, посчитал, что у всех заключенных такие условия? Но тюрьма не всех так встречает красиво. Для этого Атаханов должен быть «паханом». Или может Батукаев для чиновников, которые освободили его, сделает ремонт в камерах и создаст им условия для хорошего пребывания? Ну, а пока, Шамиль Атаханов, потерпите немногоскачать dle 12.0
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив